Вести

За патот Миладиновци ­- Штип се бара дополнителен анекс договор, бидејќи рокот за негова изградба е поминат и се бара решение за автопатот Кичево ­ Охрид. ­

Најголемите банки во САД би издржале сериозна рецесија и би биле во состојба и понатаму да ги кредитираат американските домаќинства и бизниси, соопшти Банката на федерални резерви ­- Фед.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.