(ФОТО) Хаос кај Деве Баир, со часови се чека на македонско–бугарската граница!

Македонија
Typography

Километарски колони за влез и излез на македонско-бугарската граница.

Како што јавуваат граѓаните за Centarnews, со часови се чека да се мине македонско-бугарската граница на преминот Деве Баир.

Нашите читатели ни ја испратија оваа слика на која се гледа километарска редица при излез од Македонија за влез во Бугарија.

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.