МВР со прекршочна пријава кон Коневски

Македонија
Typography

Од таму додаваат дека полицијата вчера при направената контрола ги отстранила флешерите од возилото, а против Коневски е поднесена пријава.

МВР му поднесе прекршочна пријава на поранешниот градоначалник на општина Аеродром, Ивица Коневски откако бил запрен од сообраќајната полиција бидејќи на предниот дел од неговиот автомобил „БМВ“, имал поставено флешери, потврдуваат од МВР.

Од таму додаваат дека полицијата вчера при направената контрола ги отстранила флешерите од возилото, а против Коневски е поднесена пријава.

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.