(ФОТО) Кандидатите за советници и младите од СДММ Центар во акција за позелен Центар

Македонија
Typography

Кандидатите за советници и младите од СДММ Центар денес ја започнаа акцијата за почист и позелен Центар.

На жителите покрај промотивниот материјал им делеа и борчиња за да ги засадат во своите дворови. Акцијата беше спроведена на Ул. Македониjа и во Градскиот парк каде ги презентираа и дел од мерките од програмата - ЗаЖивотВоЦентар.

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.