(ФОТО) Шилегов: Сите се на број

Македонија
Typography

Некој мора да ги контролира дали се сите на број.

Да не му текне на некој да избега. Началникот беше еден ред подолу. Сите се на број ...

#НемаКуртулОдМене

Фејсбук статус на Петре Шилегов

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.