Коце Трајановски без срам и перде ќе бара трет мандат?!

Македонија
Typography

Скопскиот градоначалник кој веќе истера два мандати како татко на главниот град ќе брка нов мандат на следните локални избори.

Мотив за овој чекор за Коце Трајановски како што самиот вели се остварените резултати постигнати во изминатите осум години.

Трајановски вели дека моменталната градежна експанзија која ќе трае и летово не ја користи како предизборна кампања.

Она што го посочи тој е и дека до крајот на летото ќе бидат завршени шестте булевари на територијата на Град Скопје кои во овој момент се во фаза на реконструкција .

Сега се поставува прашање дали Трајановски ја оправда поддршката која граѓаните му ја даваа во минатите мандати за добие нов мандат или сепак заслужува друг да го замени.

Извор: Фактор

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.