Најактуелни новости по категорија

Grid List

Светска берза

SPDR Gold Trust

PCX : GLD - 18 Aug, 1:57pm
122.51
+0.02 (+0.02%) After Hours:
Open 123.37 Mktcap
High 123.54 52wk Hight 129.08
Low 122.00 52wk Low 107.00
Vol 8.28M Avg Vol 6.95M
Eps P/e
Currency: USD

PowerShares QQQ Trust, Series 1

NGM : QQQ - 18 Aug, 1:57pm
141.5368
+0.2068 (+0.1463%) After Hours:
Open 141.4300 Mktcap
High 142.2000 52wk Hight 145.9600
Low 140.6500 52wk Low 113.4500
Vol 38.78M Avg Vol 38.11M
Eps 1.3400 P/e
Currency: USD

Apple Inc.

NMS : AAPL - 18 Aug, 1:57pm
158.34
+0.48 (+0.30%) After Hours:
Open 157.86 Mktcap 817.86B
High 159.50 52wk Hight 162.51
Low 156.72 52wk Low 102.53
Vol 19.78M Avg Vol 26.95M
Eps 9.02 P/e 17.98
Currency: USD
Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.