Centarnews.net | Информација на дланка

Сите настани

Festivalot "Bitola otvoren grad 2017" vo organizacija na Mladinski kulturen centar - Bitola vi go najavuva koncertot na legendarnite Zabranjeno Pušenje na Shirok sokak vo Bitola.

 • 28 Јуни 2017
 • Širok Sokak 7000 Bitola

Skopje City Mall Ви го најавува големиот “Late Night Shopping“ со големи попусти и возбудлива програма, кои и оваа година ќе понудат одлична забава и поинакво шопинг искуство.

 • 23 Јуни 2017 - 24 Јуни 2017

Староградска вечер со група САРАЈ

 • 19 Јуни 2017
 • pin Hide Map Vlahov 52 Ohrid Dimitar Vlahov 52, 6000 Ohrid

Џунетинт (Џунетинт Ден на Независноста или Ден на Слободата) го означува 19ти Јуни, 1865 година, денот кога државата Тексас го укинува ропството

 • 19 Јуни 2017
 • pin Show Map Old School Cafe St.31N.17, 1000 Skopje

UNPLUGGED SVIRKA SO EDINSTVENITE CRNI & KUMA
ZAEDNO SO...

 • 19 Јуни 2017
 • pin Hide Map Long Play T.C. Biser, 1000 Skopje

Денес 19 јуни со вас во La Kafana

 • 19 Јуни 2017
 • pin Hide Map La Kaña Стара Чаршија, 1000 Skopje

Настани