СООПШТЕНИЕ ФФМ:Семинар и советување за родители на децата вклучени во детските лиги на ФФМ

Фудбал
Typography

Овој еднодневен семинар ќе се одржи на 28 Јуни 2017 година со почеток во 10.00 часот во Хотел Континентал во Скопје.

Фудбалската Федерација на Македонија во насока на подобрување на квалитет на одржување и одигрување натпревари во Детските лиги, организира семинар и советување за родителите чии деца се членови на клубови или тимови кои се натпреваруваат во Детските лиги на ФФМ.

Целта на овој семинар и советување е да се подигне свеста на родителите за значењето на ова натпреварување и да се подобри пристапот кон децата кои се носители на сите активности во детските лиги.

Родителите ќе имаат можност да слушнат презентации од областа на спортска и детска психологија, однос родител-спортист-тренер, важност и значење на учеството во детските лиги, психомоторен развој на детето како и препораки за однесување на родителите за време на тренинг и натпревари во детските лиги.

Овој еднодневен семинар ќе се одржи на 28 Јуни 2017 година со почеток во 10.00 часот во Хотел Континентал во Скопје.

Ги известуваме родителите дека своето присуство со име и презиме задолжително треба да го пријават на еден од следниве мејлови:

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.