Здравје

Во Капитол мол од четврток (08.06.2017) до недела (11.06.2017) со почеток од 11 до 21 часот на приземје и први кат се организира Дерма фест, прв настан во Македонија посветен на кожата, стои во соопштението.

Повеќе артикли...

Регистрирајте се со вашето име и емаил адреса на нашиот сервис и бидете секогаш во тек со новости од Македонија и Светот.